Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Queque exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polega to na tym m, że np. SOLO QUEQUE możesz grać z kolegami w 5.

BanAble?

Opublikowano

Jestem tylko ciekawy,że jak Cię koledzy nie zgłoszą to jak Rito to znajdzie?

Nie wiem, można mieć x5 ten sam squad a przeciwnicy ci sami np. 1 zostanie i ticket pośle i lipa :P

A tak w ogóle zapodaj skrypt, na forum L# nie mogę znaleźć :P

Opublikowano

ale na lolnexus nie pokazuje teraz premadów chyba

Oklaski dla pierwszego który myśli w tym temacie, reszta czeka żeby im podano na tacy i wytłumaczono. Czym mniej cebuladni to ma tym lepiej :)

PS: Przestańcie od mnie pisać i pytać o to.

stronka nie dziala

phpgpo6i3.jpg

Opublikowano

Oklaski dla pierwszego który myśli w tym temacie, reszta czeka żeby im podano na tacy i wytłumaczono. Czym mniej cebuladni to ma tym lepiej :)

PS: Przestańcie od mnie pisać i pytać o to.

759881418321170361216.jpg

tak jestem pewnien

„Nie odnaleziono serwera strony"

Opublikowano

tak jestem pewnien

„Nie odnaleziono serwera strony"

frisexploidy.com haaha

Przeczytaj adres dokladnie.. i wlasnie dlatego lepiej zeby nikt tego nie podawal. Zaduzo debili w tych internetach :D

Opublikowano

od patcha 4.20 albo 4.19 riot to zablokowal ;] już żadna strona tego nie pokazuje

6aa8898911_oklaski.jpg

Wkoncu ktos mysli, reszta osob "nie wiem ale i tak sie wypowiem "

Opublikowano

Nie podawajcie tego tutaj jak to zrobić bo Riot to za szybko sptachuje. Człowiek odpowiedzialny z LegendaryClienta też krok po kroku nie powie Ci jak to masz zrobić, musisz sam sobie poszukać w kodzie źrodłowym, a wskazówka jest na pewnym filmiku na YouTube.

Generalnie zasada jest taka, że jak się dowiesz jak to ogarnąć to milczysz, respect that

Opublikowano

Nie podawajcie tego tutaj jak to zrobić bo Riot to za szybko sptachuje. Człowiek odpowiedzialny z LegendaryClienta też krok po kroku nie powie Ci jak to masz zrobić, musisz sam sobie poszukać w kodzie źrodłowym, a wskazówka jest na pewnym filmiku na YouTube.

Generalnie zasada jest taka, że jak się dowiesz jak to ogarnąć to milczysz, respect that

Dobrze powiedziane, to nie jest dla wszyskich.

Opublikowano

Nono ta wskazowka jest tutaj

https://www.youtube.com/watch?v=rVWdHeQcGwM

Licze na like bo night to podal w innym temacie :X

Opublikowano

Przeciez to wystarczy 3 slowa wpisac w google i znac angielski.

Juz wczoraj znalazlem to - google op.

Ten kueue Exploit moze byc ciekawy, smiesznie bedzie, jak poleco bany za to :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...